Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen liikuntaloma

Viikolla on päivittäin tennisopetusta lapsille ja aikuisille sekä paljon ohjattua liikuntaa, pelejä ja leikkejä lapsille. Ohjattua toimintaa on aamusta iltaan, joten mummu ja vaari ehtivät nukkumaan omat päiväunensa ihan rauhassa.
Mukana on toki myös vanhempia lapsineen vaikka viikon nimi antaa ymmärtää muuta.

Lampaat, vasikka, kanit ja ponit, Naksu-koira ja Molli- ja Milli-kissat, kivat leikkipaikat ja -majat, hiekkaranta leikkeineen, pelikentät, luontopolut ja maan mainiota lähiruokaa - leppoisaa lomaa aamusta iltaan. Tietenkin myös punainen sauna on kuumana joka päivä upeassa hiekkarannassa ja savusaunakin lämpeää viikon aikana.
Lättykestit kruunaavat viikon!

Lauttaretkellä käydään kokemassa katiskoita ja kokeilemassa onneaan virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä vaarin kanssa kanssa soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan. Ruisleipää leivotaan yhdessä mummin kanssa – mukavia kesämuistoja!

Mitä kaikkea muuta?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon.

Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.
Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin. Rannasta löytyy lisäksi soutuveneitä sekä SUP-lautoja vapaasti käytettäviksi.

Miltä Ilorannan kesä näyttää?

Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse!

Täysihoitoa

Kesäviikon hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita saa ainakin kerran viikossa. Majoittua voit hotellitasoiseen Omenatarhaan, päärakennuksen yläkertaan, punaiseen taloon tai aittoihin, mökit ovat jo valitettavasti täynnä.
Lakanat kuuluvat täysihoidon hintaan, mutta omat pyyhkeet pitäisi olla itsellä mukana.

Toiminta Korona-aikana

Täältä voi lukea tarkemmin miten toimimme korona-aikana.

Hinnat

Majoitut mukavasti Omenatarhassa 500 €/ henkilö, remontoiduissa hirsimökeissä ja Sinikellossa 490 €/hlö, muissa mökeissä 455 €/hlö tai päärakennuksen yläkerrassa/punaisessa talossa 380 €/henkilö. Hinnat sisältävät täysihoidon sunnuntain päivälliseltä torstain lounaalle sekä ohjelmat.
Lapset 0-5 v. ilmaisia, lapset 6-15 v. puoleen hintaan.
Omenatarhan huoneissa ja mökeissä on TV, jääkaappi ja parveke tai terassi.

VARAA NYT LASTENLASTESI JA TEIDÄN YHTEINEN LOMA!

Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Seuraava» Etätyöpäivät Ilorannassa

Back to Top