Isälle irtiotto arjesta

Juhlikaamme porukalla Isäinpäivänä! Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan turvallisesti maaseudun rauhaan ja nauttimaan luonnosta.

Iloranta on turvallinen paikka viettää Isäinpäivää yhdessä perheen kanssa ja samalla nauttia täysihoidon helppoudesta. Luontopolut ja pihapiirin ulkoalueet ovat vieraidemme käytettävissä vapaasti, yleiset rajoitukset huomioiden. Samoin kuntosali, ulkotreenipaikat sekä traktorinrenkaat, lekat ja reet ovat kaikki vapaasti käytettävissä.

Saunominen on tietenkin olennainen osa Isäinpäivän irtiottoa. Iltapäivän ulkoilun tai treenin päätteeksi on mukava nauttia rannan saunamaailmasta, siellä on lämpöisenä niin tavallinen puulämmitteinen sauna, uusi sähkösauna kuin savusaunakin. Ja Iso-roineen vesi on mukavan virkistävää.

Lapsia Ilorannassa viihdyttävät Naksu-koira, Milli ja Molli-kissat, samoin lampaat kaipaavat rapsuttelijoita. Pelivälineitä on myös useaan eri lajiin ja leikkipaikalla riittää tekemistä.

Ruokailut

Ilorannan ruoka on puhtaista raaka-aineista valmistettua, maukasta lähiruokaa. Ruokasaleja on Ilorannassa kaksi ja ruokailut ovat hieman porrastettu, jotta ette ole kaikki yhtä aikaa ottamassa annoksia. Jokaiselle ruokakunnalle tulee oma pöytä, jossa voitte istua rauhassa keskenään, huomioiden turvavälit muihin pöytiin. Sunnuntaina isien kunniaksi nautimme maittavan ja runsaan juhlalounaan kera täytekakun.

Asiakkaiden oma vastuu

Kaikkien on oltava ehdottomasti oireettomia, kun saapuvat Ilorantaan. Käsidesiä on Ilorannan yleisissä tiloissa tarjolla. Ota oma kasvomaski mukaan, mikäli haluat sellaista käyttää.

Hinnat ja lisätietoja

Irtioton hinta 130€/aikuinen. Omenatarhan huoneissa ja mökeissä 150 €/aikuinen.
Hinnat sis. majoituksen, saunomiset ja ruokailut lauantain lounaalta sunnuntain isäinpäivän juhlalounaalle.
6-15 v. puoleen hintaan.

Paikkoja on poikkeustilanne huomioiden hyvin rajoitettu määrä, varaa oma irtiottosi pian tai myynti@iloranta.fi tai 050-343 7770

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

Seuraava» Jouluinen tonttuseikkailu

Back to Top