Helatorstain pitkä viikonloppu Ilorannassa

Iloranta on taas auki. Varattavissa mökkejä ja huoneita omilla uloskäynneillä täysihoidolla, joissa täysihoidon lisäksi saat mukavan irtioton arjesta ja voimaa maaseutumiljööstä upeassa ulkoilmassa.

Jos perjantai on vapaa tai mahdollisuus tehdä etänä, niin voi tulla jo torstaina vaikka heti aamusta. Toinen vaihtoehto on tulla perjantaina ja viettää mukava viikonloppu. Sunnuntaina on tarjolla vielä aamiainen, ei enää lounasta.
Meillä voit lomailla täysin kontaktivapaasti ilman vierailua vastaanotossa. Avaimet on toimitettu mökin/huoneen oveen ennen tuloanne ja ruuat toimitetaan majoitustilan ulkopuolelle. Maksut hoidetaan netissä tai laskulla.
Ulkotilat ovat vapaassa käytössä, yleiset rajoitukset huomioiden. Lapset voivat pomppia trampoliinilla, pelailla tennistä, sählyä, fudista tai korista yms. Pingispöytä on jo myös ulkona, sen peluu hanskat kädessä onnistuu.
Kuntosali ei ole käytössä, mutta kahvakuulia ja ulkotreenipaikkoja voi käyttää hanskat käsissä. Traktorinrenkaat, lekat ja reet ovat siis käytettävissä.

Ruokailut

Lounas ja päivällinen tarjoillaan jokaiselle omaan majoitukseen kertakäyttöastioissa.
Iltapäivällä toimitamme seuraavan päivän aamiaisen. Aamiainen sisältää jugurttia, tuoretta Ilorannan hiiva- ja ruisleipää/sämpylöitä, leikkeleitä, hedelmiä ja vihanneksia. Niistä voi tehdä myös sitten väli- ja iltapalat.
Jokaisessa majoitustilassa on jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä meidän puolesta kahvit, sokerit ja maidot.
Kertakäyttöastioita on majoitustiloissa meidän puolesta. Ne sitten ruokailujen jälkeen jätesäkkeihin ja suoraan roskikseen.

Asiakkaiden oma vastuu

Kaikkien on oltava ehdottomasti oireettomia, kun saapuvat Ilorantaan. Mitään omia ruokia ei tarvitse ottaa mukaan, mutta jos pitää käydä kaupassa, käykää jo kotona ennen tuloanne, toki akuutissa tilanteessa voimme hoitaa ostoksia puolestanne, korvausta vastaan. Samoin, jos joku perheestä sairastuu, niin toivomme teidän lähtevän heti omalle paikkakunnalle. Pyydämme teitä välttämään vierailua Hauhon palveluissa.
Käsidesiä on kaikille mökeissä, mutta kasvosuojat voitte tuoda tarvittaessa itse.

Lämpimästi tervetuloa!

Naksu ja Molli kovasti jo kaipailevat teitä, niin myös Milli ja lampaat.

Hinnat ja lisätietoja

Perjantain päivälliseltä sunnuntain lounaalle 175 € / aikuinen.
Torstain lounaalta sunnuntain aamiaiselle 265 € / aikuinen.
6-15-vuotiaat lapset puoleen hintaan, alle 6-vuotiaat 25€ / vrk.

Varaa nyt heti!

Tai Samulta: samu@iloranta tai puhelimella 040-5131139

Seuraava» Kesäviikonloppu

Back to Top