Äidille irtiotto arjesta

Koronasta huolimatta, me olemme taas auki ja pystymme tarjoamaan äideille irtioton! Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan maaseudun rauhaan, nauttimaan luonnosta ja ennen kaikkea valmistautumaan rauhassa äitienpäivään.

Nyt on varattavissa mökkejä ja huoneita vain omilla uloskäynneillä täysihoidolla. Meillä voi viettää viikonloppua täysin kontaktivapaasti ilman vierailua vastaanotossa. Avaimet on toimitettu mökin/huoneen oveen ennen tuloanne ja ruuat toimitetaan majoitustilan ulkopuolelle. Maksut hoidetaan netissä tai laskulla.
Yleisiä tiloja ei ole käytössä. Ulkotilat ovat vapaassa käytössä, yleiset rajoitukset huomioiden. Lapset voivat pomppia trampoliinilla, pelailla tennistä, sählyä, fudista tai korista yms. Pingispöytä on jo myös ulkona, sen peluu hanskat kädessä onnistuu. Rajoitetaan osallistujamäärä sitten ettei pääse kertymään ruuhkia leikki- ja ulkoilupaikoille. Naksu ja Molli kaipailevat leikkikavereita, samoin lampaat kaipaavat rapsuttelijoita.
Kuntosali ei ole käytössä, mutta kahvakuulia ja ulkotreenipaikkoja voi käyttää hanskat käsissä. Traktorinrenkaat, lekat ja reet ovat siis käytettävissä.

Ruokailut

Lounas ja päivällinen tarjoillaan jokaiselle omaan majoitukseen kertakäyttöastioissa.
Iltapäivällä toimitamme seuraavan päivän aamiaisen. Aamiainen sisältää jugurttia, tuoretta Ilorannan hiiva- ja ruisleipää/sämpylöitä, leikkeleitä, hedelmiä ja vihanneksia. Niistä voi tehdä myös sitten väli- ja iltapalat.
Jokaisessa majoitustilassa on jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä meidän puolesta kahvit, sokerit ja maidot.
Kertakäyttöastioita on majoitustiloissa meidän puolesta. Ne sitten ruokailujen jälkeen jätesäkkeihin ja suoraan roskikseen.

Asiakkaiden oma vastuu

Kaikkien on oltava ehdottomasti oireettomia, kun saapuvat Ilorantaan. Mitään omia ruokia ei tarvitse ottaa mukaan, mutta jos pitää käydä kaupassa, käykää jo kotona ennen tuloanne, toki akuutissa tilanteessa voimme hoitaa ostoksia puolestanne, korvausta vastaan. Samoin, jos joku perheestä sairastuu, niin toivomme teidän lähtevän heti omalle paikkakunnalle. Pyydämme teitä välttämään vierailua Hauhon palveluissa.
Käsidesiä on kaikille mökeissä, mutta kasvosuojat voitte tuoda tarvittaessa itse.

Hinnat ja lisätietoja

Viikonlopun hinta 170 €/aikuinen, sisältäen perjantain päivälliseltä sunnuntain aamiaiselle kaikki ruokailut.
6-15 v. puoleen hintaan ja alle 6-vuotiaat 25€/vrk.
Lisäksi sunnuntaille tarjolla äitienpäivä-piknikkori erikseen tilattuna.

Paikkoja on poikkeustilanne huomioiden hyvin rajoitettu määrä, varaa oma irtiottosi pian tai Samulta: samu@iloranta.fi tai 040-5131139

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

Seuraava» Ilorannan kesä

Back to Top