Ryhmäohjelmia

Hyväksi havaittua tekemistä

Ilorannasta ei tekeminen lopu kesken! Valmiiksi hiottuja ryhmä ohjelmia on vaikka kuinka paljon ja ryhmän tarpeista riippuen voimme räätälöidä juuri sinun ryhmällesi oman ohjelman.  Oheisissa ohjelmissa on sekä kokousryhmille sopivia tunnin – parin ohjelmia, että koko päivän kestäviä päiväohjelmia ryhmämatkalaisten tarpeisiin.

TUTUSTU HETI!

Ihana Hämäläinen pitopöytä

Taste of Slow Häme

Nauti maaseudun rauhasta, hämäläisestä vieraanvaraisuudesta ja aidoista elämyksistä Järvi-Suomen sydämessä, Hauholla. Taste of Slow Häme tarjoaa läpileikkauksen hämäläisten kartanoiden, perinteisten maatilojen, kiireettömän elämäntavan sekä paikallisten ruokaelämysten maailmaan, tämä jos mikä on suomalaista luksusta parhaimmillaan!

Retki hämäläiseen pimeyteen ja hiljaisuuteen

----ELÄMYSRETKI kesto n. 2t---- Pimeys on monelle vierasta - satelliittikuvien perusteella on laskettu, että vain 17 prosenttia maapallon väestöstä näkee asuinpaikaltaan valosaasteettoman tähtitaivaan. Iloranta kuuluu tähän vähemmistöön!

Talvileirikoulu Ilorannassa

---LEIRIKOULUOHJELMA 3VRK--- ...on mäenlaskua, potkukelkkailua, luonnonjääcurlingia, leipomista, metsän elämyksiä ja kalaretkiä. Se voi olla myös laskettelua, avantouintia, saunomista savusaunassa tai lumikenkäkävelyä. Se on yhteisiä elämyksiä ja eväitä koulutyöhön.
Asiakkaat ovat leiponeet oman näköisiä ruisleipiä

Ruisleipää ja kalaretkiä

--- ELÄMYSOHJELMA kesto n. 4-5t --- Sukella menneeseen ruokakulttuuriin. Maatalon perinteet, kuten kalastus, lähiruoka ja luonnon antimet, ovat edelleen osa Ilorannan herkkupöytää.

Ilocamp - iloinen treenileiri

--- ELÄMYSOHJELMA kesto 2 vrk --- IloCamp on Ilorannan oma toiminnallinen kuntoiluohjelma, joka sopii aktiivikuntoilijasta kilpatason Crossfit-harrastajaan asti, sillä treenit voi tehdä oman kuntotason mukaan.

Etätyöpäivät Ilorannassa

--- ETÄTYÖELÄMYS kesto 1-4 vrk --- Työnantajat suosittelevat etätöitä ja siinä vaiheessa muistat, että sinulla ei ole työpistettä kotona tai kodissasi on muitakin päivällä jakamassa kanssasi Teams-palaveria… Kuulostaako tutulta?

Puhdas luonto-ohjelma

--- ELÄMYSOHJELMA kesto 3vrk--- Koe kanssamme puhdas luonto, maista maankuulua lähiruokaa, ota rapua niskasta ja rentoudu savusaunan pehmeissä löylyissä. Loma Ilorannassa on kokonaisvaltaista hyvinvointia aidossa maalaisympäristössä metsien ja peltojen keskellä, puhdasvetisen Iso-Roineen rannalla.

Työhyvinvointipäivät

--- TYÖHYVINVOINTI kesto 1-2 vrk--- Yrityksen menestyminen perustuu hyvinvoivaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan. Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi on yhteisöllinen ja yksilöllinen kokemus, joka rakennetaan yhdessä.

Iloranta on hyvä paikka