Työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilökunta?

Ilorannan työhyvinvointi

 

Yrityksen menestyminen perustuu hyvinvoivaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan. Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi ovat yhteisöllisiä ja yksilöllisiä kokemuksia, jotka rakennetaan yhdessä. Työ voi tukea työntekijän elämänhallintaa.

 

Työhyvinvointi on turvallista, terveellistä, tuottavaa ja hyvin johdettua työtä, jonka työntekijät ja työyhteisöt kokevat mielekkääksi ja palkitsevaksi. Hyvinvointiin panostaminen tuo yritykselle säästöjä ja vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn ja maineeseen. Hyvin suunniteltu panostus  maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

 

Tarjoamme loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. 

 

Tervetuloa virkistymään!

Liikunta

 

…on sydämemme asia! Isäntä itse, on ollut liikunta- ja hyvinvointialalla parikymmentä vuotta ennen Ilorantaan tulemista, ja meilläkin liikunta on lähellä sydäntä. Järjestämme itse ja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toiveidenne mukaisen liikunnan tilaisuutenne yhteyteen.

 

Kaikenlaiset ryhmäliikuntatunnit järjestyy, samoin erilaiset lihaskuntotreenit. Niistä ehdottomasti suosituin on Ilorannan oma maalaiscrossfit. Kevympään liikuntaan asahi, metsäretki tai leikkimieliset olympialaiset. Myös monenlaiset pelit sählystä ja futsalista rantalentikseen sekä lumifudikseen, sään ja vuodenajan mukaan.

Iloranta on hyvä paikka