Työhyvinvointi

Hyvinvoiva henkilökunta?

Yrityksen menestyminen perustuu hyvinvoivaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan. Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi ovat yhteisöllisiä ja yksilöllisiä kokemuksia, jotka rakennetaan yhdessä. Työ tvoi tukea työntekijän elämänhallintaa.

 

Työhyvinvointi on turvallista, terveellistä, tuottavaa ja hyvin johdettua työtä, jonka työntekijät ja työyhteisöt kokevat mielekkääksi ja palkitsevaksi. Työhyvinvointiin panostaminen tuo yritykselle säästöjä ja vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn ja maineeseen. Hyvin suunniteltu panostus työhyvinvointiin maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

 

Tarjoamme loistavat puitteet työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin keskellä luontoa, metsän ja veden äärellä. 

 

Tervetuloa virkistymään!

 

Liikunta

…on sydämemme asia! Isäntä itse on ollut liikunta- ja hyvinvointialalla parikymmentä vuotta ennen Ilorantaan tulemista ja meilläkin liikunta on lähellä sydäntä. Me järjestämme itse ja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa toiveidenne mukaisen liikunnan tilaisuuten kuin tilaisuuteen. Kaikenlaiset ryhmäliikuntatunnit järjestyy, samoin erilaiset lihaskuntotreenit. Niistä ehdottomasti suosituin on Ilorannan oma Maalaiscrossfit. Kevympään liikuntaan asahi, metsäretki tai leikkimieliset olympialaiset. Myös monenlaiset pelit sählystä ja futsalista rantalentikseen sekä lumifudikseen, sään ja vuodenajan mukaan.

Iloranta on hyvä paikka