Elämyksiä

Elämyksiä ja kokemuksia leirikoulussa

Haluamme tarjota leirikoululaisille kokemuksia ja elämyksiä maaseudulta sekä suomalaisesta luonnosta. Ne ovat ne mitkä jäävät elämään keskusteluihin ja muistoihin vuosikymmeniksi. Monipuolisissa aktiviteeteissa on muun muassa luontoaktiviteetteja, kädentaitoja ja liikuntaa. 

 

Leirikoulun ohjelmassa voi olla esimerkiksi ruisleivän leipomista, kalastusta Ilorannan omalla lautalla tai pilkkimistä, lumikenkäilyä, luonnonjää-curlingia tai vaikkapa lampaanvillan karstaamista ja kehräämistä sekä villan huovuttamista. Yöpyminen ulkona, metsälaavulla miljardin tähden hotellissa tai lasketuminen kalliolta ovat kokemuksia, jotka varmasti jäävät mieleen.

Meillä on valmis viikko-ohjelma kaikkinensa ja suurin osa luokista valitsee sen sellaisenaan. Jos ei ole koko viikkoa, niin ohjelmat voi itse valita tarjonnasta.
Ohjelmassa on sopivassa määrin vapaa-aikaa sekä ohjelmia, yleensä 2-3/päivä. Ohjelmarungosta on vuosikymmenien kokemus ja se on kokemuksen myötä hiotunut nykyiseen muotoonsa. Opettajien ei itse tarvitse järjestää ohjelmaa eikä meillä tarvita omia eväitä.

Iloranta on hyvä paikka