Rauhallinen talviviikonloppu

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan Ilorannan luonnosta, hakemaan voimaa metsästä tai ulkoilusta! Maalaismaisema hivelee silmiä, maukkaat ruuat sekä omaehtoinen liikunta hiljaisessa luonnossa, mukava päätös joululomalle. Voit tuntea rauhan ja hiljaisuuden koskettavan vaikutuksen.

Vielä ei ole lumi maassa, mutta järvi jäätyy heti kun seuraavat pakkaset tulevat. Toiveissa siis on, että jää olisi upeassa luistelukunnossa tammikuun alussa. Joka tapauksessa maaseudun rauhasta pääse nauttimaan ja reippailemaan luontoon sekä saunomaan ja avantoon. Myös savusauna lämpeää viikonlopun aikana. Kuntosali on viikonlopun aikana käytettävissä vapaasti. Toki viikonlopuksi voi tulla myös vain rentoutumaan, lataamaan akkuja tai lueskelemaan, Ilorannassa on oma, monipuolinen kirjasto.

Jos kuntoiluinto sattuisi yllättämään, voit viettää hetken omaan tahtiisi kuntosalilla tai lähteä itseksesi rauhalliselle metsäretkelle uusitulle ilmastonmuutospolulle, ei kiirettä, ei suorittamista, ei "perässähiihtäjiä". Tarjoamme kodikkaan majoituksen ja nautinnolliset ateriat ystävällisessä täysihoidossa.

Tai tulkaa vaikka testaamaan remontoidut mökit. Hirsimökit remontoitiin kesällä, nyt on remontoitu täysin uusiksi Sinikello.

Metsäkylpyjä myös talvisin

Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat tutkitusti hyviä monella tavoin. Ennen kaikkea tunnetaan luonnon rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus. Luonnolla on myönteisiä vaikutuksia myös sydämen sykkeeseen ja verenpaineeseen jo muutamien luonnossa vietettyjen minuuttien aikana. Metsän parantava vaikutus on ihmeellinen!

Voimametsä – ilon voimien lähteillä

Ilorannan lähimetsässä on myöskin hiljaisuuden metsä, ”voimametsä”, jossa voi nauttia luonnon parantavasta vaikutuksesta. Siellä voit 'kylpeä' metsän syleilyssä. Luonnon kauneuden kohtaaminen antaa uusia voimavaroja jaksamiseen ja eheytymiseen.
Metsän parantava voima on parhaimmillaan, kun voi istahtaa kaikessa rauhassa mättäälle, katsella korkeuksiin, ihmetellä naavaisia kuusenoksia, ihailla sammaleisten kivien kauneutta, kuunnella luonnon ääniä ja tuntea puun lämpö tai havunoksan hively poskea vasten. Mäyränkallion rinteessä eläinten pienet polut kertovat paikallisista asukeista. Jäkäläiset kivet etelärinteellä uhkuvat lämmintä voimaa ja hienoa harmaata sinfoniaa. Jylhä kivikko kuusten suojassa muistuttaa jääkaudesta – ajasta ikuisuuden takaa.

Hinnat ja varaukset

Viikonlopun hinta perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen vain 160 €/hlö. Majoitus mökeissä tai punaisen talon huoneissa.

Varaa nyt oma viikonloppusi!

Lisätietoja: myynti@iloranta.fi tai 050-3437770.

Tervetuloa nauttimaan maaseudun rauhasta Ilorannassa!

Seuraava» Naisten viikonloppu

Back to Top