Syyslomanen - koko perhe lomalla 18.-22.10.17

Tule mukaan syyslomalle Ilorantaan! Oman keppihevosen valmistus ja siihen perään laukkakisat hevosten kesken, tuulastusta ja ravustusta sekä pimeäretki lähimetsään ovat syksyn upeita hetkiä yhdessä koettaviksi. Syyslomasella on ohjelmaa, niin aikuisille, lapsille kuin koko perheelle yhdessä. Lapsille ohjelmistossa on mm. linnunpöntön ja voiveitsen valmistusta, omia leikkejä ja pelejä sekä oma metsäretki lähimetsään. Aikuisille omina juttuina ryhmäliikuntaa ja lihaskuntoharjoittelua.

Makupaloja leirikoululaisten ohjelmistosta sekä suomi100-teemalla linnunpönttöjä.
Nyt Syyslomasella leirikoululaisten ohjelmista tuttuja juttuja. Pimeäretki lähimetsään on jännittävä kokemus sekä lapsille että aikuisille. "Villanpehmeässä hetkessä" tutustutaan villan kehräämiseen ja huovutukseen. Ruisleivän leivonnassa jokainen voi leipoa haluamansa näköisen leivän ja saa lämpöisen tuliaisen mukaan kotiin.
Kesällä aloitettiin suomi100-haasteena linnunpönttö sadalle eri paikkakunnalle, se jatkuu Syyslomasella ja vaikka 100 täyttäysikin ennen sitä, niin jatketaan silti.
Myös Hannun-puuhapaja voiveitsien tekemisineen jatkuu.

Metsäkylpyjä Syyslomasella
Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat tutkitusti hyviä monella tavoin. Ennen kaikkea tunnetaan luonnon rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus. Luonnolla on myönteisiä vaikutuksia myös sydämen sykkeeseen ja verenpaineeseen jo muutamien luonnossa vietettyjen minuuttien aikana. Metsän parantava vaikutus on ihmeellinen! Nyt metsäkylvyistä pääsee nauttimaan myös Syyslomasella. Ohjelmassa on opastettu metsäretki aikuisille ja lapsille. Retket päättyvät monisatavuotisen männyn suojaan laavulle, jossa retken päätteeksi paistellaan tikkupullat ja nautitaan nuotiokahvit.

Keppihevoset
Syksyisin Ilorannassa ei ole islanninhevosia, mutta keppihevoset saapuivat kesällä ja asuvat täällä ympäri vuoden. Keppihevoset ovat osa päivittäistä ohjelmaa syyslomasella. Ja nyt myös tehdään kaikille halukkaille oma keppihevonen!

Kalastusta, ravustusta ja tuulastusta!
Kalastuksella on oma, iso roolinsa syyslomasella. Ohjelmassa on katiskaretkiä,ravustusta sekä tuulastusta.
Erityisesti tuulastus on ollut huikea kokemus sekä lapsille että aikuisille!

Syyslomasen tarkempaa aikataulua
Syyslomanen alkaa keskiviikkona lounaalla ja jatkuu sunnuntain lounaaseen asti. Lasten ja aikuisten pelejä ja leikkejä on päivittäin, pomppulinna sekä keppihevosteluja myös useampana päivänä. Ryhmäliikuntaa on torstaista lauantaihin. Pimeäretki eväineen ja tuulastus toteutetaan sään mukaan jonain päivänä.

Päiväohjelma
8.30-10.00 Aamiainen
10.30-12.00 Aamupäivän päivän ohjelmat
12.00-13.30 Lounas
14.00- Iltapäivän päivän ohjelmat
Saunominen ja uiminen
17.00-18.30 Päivällinen
18.30 Iltaohjelmat päivän mukaan

Lämpimästi tervetuloa Ilorannan syksyyn!

Hinnat:

4 vrk:n täysihoitohinta ohjelmineen on 345 €/ aikuinen, majoitus mökeissä tai huoneissa.
3 vrk:n täysihoitohinta ohjelmineen on 290 € ja Omenatarhassa hinta on 330 €.
2 vrk:n hinnat ovat 205 €/ ja Omenatarhassa 245 €.
Lapset 6-15 vuotta puoleen hintaan ja nuorimmat ovat ilmaisia.
Lounas kuuluu "pakettiin" joko tulo- tai lähtöpäivänä.

HUOM! Majoitus Omenatarhassa onnistuu vasta torstaista alkaen.

Hinnat sisältävät myös pelikenttien, kuntosalin, polkupyörien ja veneiden vapaan käytön.

Lisätiedustelut ja varaukset:
Samu Lescelius
Puh. 040 513 1139
samu@iloranta.fi

Back to Top