Sydänystävällinen senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Ilorannan senioriviikkojen tarkoituksena on edistää jo ikääntyneiden ihmisten hyvinvointia, elämänlaatua, terveyttä ja toimintakykyä. Senioriviikoilla tarjoamme senioreille tasokasta asumista täysihoitolassa, joka sijaitsee hämäläisellä maaseudulla puhtaan luonnon, kirkasvetisen järven ja lähimetsän kainalossa. Maukas lähiruoka, mukava yhdessäolo ja omalle kunnolle sopiva liikunta antavat oivan sisällön yhteisölliselle ja sosiaaliselle senioriviikolle.
Liikunnallisten ohjelmien lisäksi on tarjolla myös paljon muuta ohjelmaa vuodenaikojen mukaan, mm. yhteisiä lauluiltoja, yhteisiä pihapelejä, nuotiolettuja, ruisleivän tai karjalanpiirakoiden leipomista sekä hemmotteluhoitoja.
Senioriviikolla ohjataan liikuntaa, joka tukee ikääntyneen ihmisen liikkumista ja toimintakykyä myös arkielämässä.
Hyvin varusteltu kuntosali ja ryhmäliikuntatila palvelevat senioreiden liikkumista ympäri vuoden.

Voiman merkitys senioreille

Lihaksen toimintakyky heikkenee, jos sitä ei käytä ja kuormita riittävästi. Lihasvoiman merkityksen tajuaa usein vasta, kun sen menettää. Lihasvoiman heikkenemisen huomaa arkipäiväisissä toimissa, esim. rappusten nouseminen alkaa tuntua raskaalta ja pakko siirtyä käyttämään hissiä. Pikkuhiljaa sängystä ylös nouseminen vaatii omia pikku kikkoja, kuten että annetaan kädellä hieman apua. Ellei tilanteeseen reagoi, niin lihakset surkastuvat pikku hiljaa koko ajan ja pian ei päästä edes sängystä ylös omin avuin. Ilorannan senioriviikoilla lihaskuntoharjoittelu on tärkeä osa viikon ohjelmaa.

Senioriviikon ohjelma

Viikko alkaa maanantailounaalla klo 12.00-13.00

Päivittäinen ohjelma

8.00-10.00 Aamiainen
Aamupäivän liikuntaohjelma joko sisällä tai ulkona
Ammattitaitoisesti ohjatut liikuntaohjelmat toteutetaan
oman kunnon ja toiveiden mukaan
12.00-13.00 Lounas, herkullista hämäläistä ruokaa
Iltapäiväkahvit joko salin pöydässä tai laavunuotiolla
Iltapäivisin on vaihtelevaa ohjelmaa liikunnan ohella.
17.00-18.00 Päivällinen
Saunomista ja iltaohjelmaa
20.00 Iltapala

Viikon hinta

Viikon hinta maanantailounaasta perjantailounaaseen on Omenatarhassa 330 € ja muissa huoneissa 280€, sisältäen ruokailut, yllämainitut ohjelmat ja majoituksen. Majoitus 2 hengen huoneissa Omenatarha-hotellissa tai muissa vessallisissa ja suihkullisissa huoneissa. Yhden hengen huone on 390€/340€. Senioriviikolla on mahdollisuus varata eri hintaan hierontaa, vyöhyketerapiaa tai jalkahoitoa.

Tervetuloa keräämään voimia ja virkeyttä!

Lisätietoja ja varaukset:

Samu Lescelius ja Leena Haavisto

Samu: Puh. 040-5131139 ja samu@iloranta.fi
Leena: Puh. 050-3379843 ja leena.haavisto@iloranta.fi

Back to Top