Rauhallinen talviviikonloppu


Tammikuun viikonloppuna Ilorantaan voi tulla vain rentoutumaan, ulkoilemaan, lataamaan akkuja, lueskelemaan ja ihailemaan talvimaisemia. Tai toivon mukaan harrastamaan erilaisia talviaktiviteetteja. Lunta on jo mukavasti, ensimmäiset ladutkin jo tehtyinä. Järvi ei vielä ole jäätynyt, mutta ei ole kuin ajan kysymys milloin jäätyy. Tammikuun viikonloppuun mennessä on kyllä jo jäässä ja mahdollistaa useammat talviset aktiviteetit. Lisäksi voi potkukelkkailla, pelata tossulätkää tai saunoa ja käydä vaikka avannossa. Myös savusauna lämpeää viikonlopun aikana.
Kuntosali on viikonlopun aikana käytettävissä.

Laskettelemaan Sappeeseen!

Sappee ei ole vielä auki, mutta rinteitä tykitetään kovaa vauhtia ja nekin ovat varmasti auki jo tammikuussa. Viikonlopun aikana on mahdollista piipahtaa Sappeessa laskettelemassa tai lautailemassa. Sappeen hiihtokeskus on vuoden hiihtokeskukseksikin valittu, hyvä keskus 30 minuutin ajomatkan päässä Ilorannasta.

Hinnat

Viikonlopun hinta perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen on 140 €/hlö. Majoitus mökeissä, yläkerran tai punaisen talon huoneissa. Omenatarhan huoneissa hinta on 160€.
Lapset 6-15 vuotta puoleen hintaan, nuorimmat ovat ilmaisia.

Lisätietoja ja varaukset

Samu Lescelius
puh. 040-5131139 tai samu@iloranta.fi

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista Ilorannassa!

Back to Top