Luonto- ja joogaviikko

Ilorannassa luonto on lähellä. Vehreät piha-alueet, pellon ympäri kiertävä lenkki, metsäpolut, upea hiekkaranta ja puhdasvetinen Iso-Roinevesi luovat mainiot puitteet ”luontolomalle”.

Viikon ohjelmassa on Sami Alasen ohjaamana joogaa useampana päivänä sekä päivittäin on erilaisia luonto-ohjelmia: peltolenkki, opastettu luontopolku, metsätieto-, sauvakävely- sekä tietenkin kalastusretkiä.

Mitä kaikkea muuta?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon.

Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan. Ilorannan monipuoliset liikuntamahdollisuudet on esitelty tarkemmin Hyvinvointi-sivulla.

Molemmat saunat, sekä jatkuvalämmitteinen rantasauna että savusauna ovat kuumana joka päivä, lähes aamusta iltaan. Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin.

Täysihoitoa

Kesäviikon hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita saa ainakin kerran viikossa. Majoittua voit hotellitasoiseen Omenatarhaan, päärakennuksen yläkertaan, punaiseen taloon tai aittoihin, mökit ovat jo valitettavasti täynnä. Lakanat kuuluvat täysihoidon hintaan, mutta omat pyyhkeet pitäisi olla itsellä mukana.
Vaihtopäivä on yleisimmin sunnuntai, jolloin voi tulla jo lounaalle. Huoneen/mökin saa viimeistään iltapäivällä.
Majoitustilat on esitelty tarkemmin majoitus ja tilat-sivulla.

Hinnat ja varaustilanne

Kesän täysihoitohinnat ja kyseisen viikon varaustilanteen voi katsoa tarkemmin hinnasto sivulta.

Lisätietoja ja varaukset:

Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Parasta on tietenkin tulla kokemaan itse Ilorannan kesä!

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Back to Top