Lasten ja aikuisten näytelmä- sekä puuhaviikko

Juhannuksen jälkeisellä viikolla suuren suosion saavuttanut lasten puuhaviikko jatkuu. Hannun johdolla kaikki halukkaat lapset pääsevät tekemään oikeita maalaistalon töitä. Hannu "guru" opastaa puuhissa sekä työkalujen käytössä ja loppuviikosta on tehtyjen töiden katselmus.

Näytelmiä ja teatterileikkejä sekä keppihevostelut

Viikolla on isossa roolissa myös Sannan ja Petrin näytelmä- sekä teatterijuttuja sunnuntaista keskiviikkoon asti. Viikolla on jo valmiiksi paljon innokkaita näyttelijälahjakkuuksia. Viime vuonna tuotoksena syntyi Prinessa Ruusunen-näytelmä. Tänä vuonna on illmeisesti suunnitelmissa tehdä elokuva! Perheen pienimmille on luvassa Ilovili-retki.
Viime syksynä aloitetut keppihevostelut saavat jatkoa uusine ratoineen.

Mitä kaikkea muuta?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon, unohtamatta Kubb-peliä, joka on tällä viikolla saavuttanut ansaitsemansa arvostuksen!

Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, bocce-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan. Ilorannan monipuoliset liikuntamahdollisuudet on esitelty tarkemmin Hyvinvointi-sivulla.

Molemmat saunat, sekä jatkuvalämmitteinen rantasauna että savusauna ovat kuumana joka päivä, lähes aamusta iltaan. Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin.

Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä soutuveneellä/ kanootilla kaislikon reunaan kalaan. Kalamiesten puheiden mukaan siellä on parhaat paikat. Mikon vetämät kalastusretket lautalla ovat hyvin suosittuja ja niillä saalis on lähes taattu.

Miltä Ilorannan kesä näyttää?

Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta helpointa on kuitenkin päästä fiilikseen katsomalla video Ilorannan kesästä.

Täysihoitoa

Kesäviikon hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita saa ainakin kerran viikossa. Majoittua voit hotellitasoiseen Omenatarhaan tai punaiseen taloon, muut majoitukset ovat jo valitettavasti täynnä. Lakanat kuuluvat täysihoidon hintaan, mutta omat pyyhkeet pitäisi olla itsellä mukana.
Vaihtopäivä on yleisimmin sunnuntai, jolloin voi tulla jo lounaalle. Huoneen/mökin saa viimeistään iltapäivällä.
Majoitustilat on esitelty tarkemmin majoitus ja tilat-sivulla.

Hinnat ja varaustilanne

Kesän täysihoitohinnat ja kyseisin viikon varaustilanteen voi katsoa tarkemmin hinnasto sivulta.

Lisätietoja ja varaukset:

Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Parasta on tietenkin tulla kokemaan itse Ilorannan kesä!

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Back to Top