Johtajaretriitti

Yrittäjä, johtaja tai yrittäjäjohtaja!

Haluatko tukea omaa jaksamistasi varten? Kuinka hyödyntää aikasi niin, että saat ladattua akkusi ja valjastat parhaat ajatuksesi. Ehkä Sinua kuormittaa myös lisääntyneet perhevastuut, yrityksesi tulevaisuus, avioero tai joku muu monista elämän varrella selvitettävistä haasteista.
Sinä et ole yksin näiden haasteiden kanssa. On monia, jotka ovat löytäneet toimivat ratkaisut samanlaisiin tilanteisiin ja huomanneet olevansa tiukkojen kokemuksien kautta parempi selviämään eteen tulevista uusista haasteista.


Jaksamisen parantaminen, akkujen lataaminen ja tilaisuus sparrata sekä keskustella muiden kanssa voivat olla se mitä tarvitset. Tavoite on että olet vahvempi mahdollisimman monella, miksi ei kaikilla, elämän osa-alueilla.
Mukana isäntinä mm. Kobe Bryantia valmentanut Marko Yrjövuori/Healthy Boss, Samu Lescelius/Iloranta, Jan Koskimies/TEAM5150 ja Jussi Patjas/Univire.

Luvassa on ”suoran puheen sunnuntai”, jossa isännät kertovat rehellisesti yrittäjä/johtaja/ihminen haasteista ja jakavat voitokasta kulkua tukevia oivalluksia sekä konkreettisia toimia!

Ohjelma alkaa sunnuntaina 3.11. klo 13 lounaalla. Tästä jatkamme luennoilla ja työryhmäharjoitteilla. Päivällisen jälkeen savusauna ja iltapala.
Maanantaina 4.11. aloitamme työviikon ulkoilmassa liikkuen ja herkullisella aamiaisella. Aamupäivällä retriitin annin kiteytys, jonka jälkeen lounas ja kotimatkalle!

Hinnat ja ilmoittautumiset

Osallistumismaksu 199€(+alv.) / henkilö sisältäen ohjelman ja täysihoidon.
Ilmoittautumiset: https://www.patamedia.fi/booststr

Lisätietoja Jan Koskimies jan@team5150.fi / 0442656082

Seuraava» Ilorannan perinteiset pikkujoulut

Back to Top