Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen liikuntaloma

Viikolla on päivittäin tennisopetusta lapsille ja aikuisille sekä paljon ohjattua liikuntaa, pelejä ja leikkejä lapsille. Ohjattua toimintaa on aamusta iltaan, joten mummu ja vaari ehtivät nukkumaan omat päiväunensa ihan rauhassa.

Lampaat, vasikka, kanit ja ponit, Naksu-koira ja Tikru-kissa, kivat leikkipaikat ja -majat, hiekkaranta leikkeineen, pelikentät, luontopolut ja maan mainiota lähiruokaa - leppoisaa lomaa aamusta iltaan. Ja tietenkin punainen sauna ja savusauna ovat kuumana joka päivä upeassa hiekkarannassa. Lättykestit kruunaavat viikon!

Lauttaretkellä käydään kokemassa katiskoita ja kokeilemassa onneaan virvelillä sekä mato-ongella. Innokkaat kalastajat voivat kalastella omatoimisesti laiturilta vaikka aamusta iltaan tai lähteä vaarin kanssa kanssa soutuveneellä onkimaan kaislikon reunaan. Ruisleipää leivotaan yhdessä mummin kanssa – mukavia kesämuistoja!

Mitä kaikkea muuta?

Lisäksi kesäviikon ohjelmassa on perinteisesti Ilorannan kesän tapaan aikuisille puistojumppaa, ohjattuja lihaskuntotreenejä sekä kaiken ikäisille leikkejä ja pelejä mölkystä jalkapalloon.

Polku- ja potkupyörät, kuntosali ja kävelysauvat sekä tennis-, jalkapallo-, koris-, birdieball- ja rantalentiskentät ovat vapaasti käytettävissä myös omaehtoiseen liikuntaan.
Molemmat saunat, sekä jatkuvalämmitteinen rantasauna että savusauna ovat kuumana joka päivä, lähes aamusta iltaan. Upea, lapsiystävällinen hiekkaranta hemmottelee, niin lapsia kuin auringonottajiakin.

Miltä Ilorannan kesä näyttää?

Ilorannan kesää voi yrittää kuvailla sanoin, hieman paremmin se onnistuu kuvin, mutta parasta on tulla kokemaan se itse!

Täysihoitoa

Kesäviikon hintaan kuuluvat päivittäiset ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Parhaimmat iltapalat ovat lettuja, joita saa ainakin kerran viikossa. Majoittua voit hotellitasoiseen Omenatarhaan, päärakennuksen yläkertaan, punaiseen taloon tai aittoihin, mökit ovat jo valitettavasti täynnä.
Lakanat kuuluvat täysihoidon hintaan, mutta omat pyyhkeet pitäisi olla itsellä mukana.
Vaihtopäivä on yleisimmin sunnuntai, jolloin voi tulla jo lounaalle. Huoneen/mökin saa viimeistään iltapäivällä.
Majoitustilat on esitelty tarkemmin tilat-sivulla.

Hinnat

Majoitut mukavasti Omenatarhassa 480 €/ henkilö, mökeissä 435 €/hlö tai päärakennuksen yläkerrassa/punaisessa talossa 365 €/henkilö. Hinnat sisältävät täysihoidon sunnuntain päivälliseltä torstain lounaalle sekä ohjelmat.
Lapset 0-5 v. ilmaisia, lapset 6-15 v. 190€ aikuisten seurassa. Lapset ilman vanhempia 220€ / 240€.
Omenatarhan huoneissa ja mökeissä on TV, jääkaappi ja parveke tai terassi.

VARAA NYT LASTENLASTESI JA TEIDÄN YHTEINEN LOMA!

Samu Lescelius
Puh. 040-5131139
samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa perheeseen!

Back to Top