IloCamp-iloinen treenileiri

Haluatko vaihtelua lihaskuntotreeniisi todellisilla toiminnallisilla harjoituksilla? Olisiko sinusta mielenkiintoista oppia miten voit hyödyntää lähiympäristöäsi sekä luontoa treeniesi piristämiseen ja tehostamiseen?

Reki, tonkat, pölkyt ja muut todelliset treenivälineet ovat käytössä tälläkin treenileirillä. Joukkuekisat ulkona on hauska tapa ulkoilla yhteisen tekemisen merkeissä ja ottaa mittaa miehistä ja naisista!

IloCamp on kaksi päivää ohjattua treeniä inspiroivassa maalaisympäristössä.

IloCamp sopii aktiivikuntoilijasta kilpatason Crossfit harrastajaan asti. Lisätehoa treeneihin tuovat tsemppaavat treenikumppanit sekä joukkuekisa. Se soveltuu erinomaisesti aktiiviliikkujalle, joka kaipaa uusia ideoita, kovaa treeniä ja treenikavereita. Treenejä on mahdollista tehdä oman kuntotason mukaan. Treenileirillä käytetään harjoitteluvälineinä todellisia toiminnallisia vanhan maalaistalon tarjoamia harjoitteluvälineitä kuten esimerkiksi maitotonkia, hevosrekiä, pölkkyjä ja lekoja. Harjoittelupaikkoina toimivat mm. vanha riihi, vehnäpelto ja hiekkaranta.

Päivät kruunaa treenaajille sopiva maukas lähiruoka, täydellinen rentoutuminen savusaunan löylyssä sekä uiminen kirkasvetisessä järvessä.

IloCamp on myös Elixirin testaama tuote. Katso linkistä miten Karoliina Blackburn ja Lassi Hurskainen pärjäsivät IloCamp:n treeneissä, IloCamp - iloinen treenileiri.

OHJELMA TARKENTUU LÄHIAIKOINA

IloCampin sisältö ja hinta

  • 3 lihaskuntoharjoitusta liikunta-alan ammattilaisen ohjaamina.
  • 2 päivän täysihoidon välipaloineen - ravinteikasta ja maukasta lähiruokaa hämäläisistä metsistä, pelloilta ja järvistä
  • 1 vuorokauden majoituksen kahden hengen huoneessa
  • saunomisen ja uimisen
  • pelikenttien ja kuntosalin vapaan käytön
  • välineet ja tilat ovat käytössä myös ohjelman ulkopuolella

Hinnat: 150 €/hlö ja Omenatarhassa 170 €/hlö, majoitus mukavuuksin varustetuissa huoneissa, mökeissä tai Omenatarhassa. Yhden hengen huonelisä on 30€. Osallistujamäärä on 15-40 henkilöä.

Treenileirin osallistujille tarjolla

Treenileirin osallistujille Firsbeat Hyvinvointianalyysi tarjoushintaan, yksilöpalautteella 170€ ja ryhmäpalautteella 140 €/hlö! Analyysi tukee harjoittelua mm. kuvaamalla palautumisesi riittävyyttä ja auttamalla tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit optimoida omaa harjoitteluasi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua&riittävyyttä ja auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi sekä selvittää onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.
Mittaus toteutetaan arjessa, ei viikonlopun aikan Ilorannassa. Kysy lisää analyysin toteutuksesta Samulta.
Lisää tietoa analyysistä Ilorannan ohjelmat-alasivulta

Varaukset ja lisätietoja:
Samu Lescelius

Puh. 040 513 1139 tai samu@iloranta.fi

Lämpimästi tervetuloa treenaamaan Ilorantaan!

Back to Top