Tapahtumat

Ajankohtaista: Iloranta palkittiin perjantaina 6.9. ”Authentic Finnish Educational Travel Product-tuotekilpailun 2019” palkinnolla!

Visit Finlandin ja Opetushallituksen edustajista koostuva raati arvioi tuotteemme ”Diving into Finnish nature, culture, history and educational system” http://iloranta.fi/english/services/#educational-travel) voittajien joukkoon. Kilpailun kriteereinä; autenttisuus, paikallisuus, elämyksellisyys, koulutuksellisuus ja ainutlaatuisuus yhdessä kestävän kehityksen kanssa ovat tulleet tutuiksi jo vuosikymmenten ajan.

Lue lisää

Mimmit maalla

Mimmit maalla -viikonloppu on omistettu lepäämiselle, liikunnalle, nautiskelulle, herkuttelulle, juhlimiselle, nauramiselle ja hemmottelulle. Työkiireet ja ruuhkavuosihulinat voi suosiolla jättää kotiin. Niitä ei täällä tarvita.

Lue lisää

IloCamp-iloinen treenileiri

Haluatko vaihtelua lihaskuntotreeniisi todellisilla toiminnallisilla harjoituksilla? Olisiko sinusta mielenkiintoista oppia miten voit hyödyntää lähiympäristöäsi sekä luontoa treeniesi piristämiseen ja tehostamiseen?

Lue lisää

Syyslomanen - koko perhe lomalla

Tule mukaan syyslomalle Ilorantaan!
Syyslomasella on ohjelmaa, niin aikuisille, lapsille kuin koko perheelle
yhdessä, nyt ensimmäistä kertaa jo maanantaista lähtien!
Lapsille on mm. pienten puuesineiden valmistusta,
metsäretki lähimetsään sekä tikkupullan paistoa.
Oman keppihevosen valmistus ja siihen perään laukkakisat hevosten
kesken, tuulastusta ja ravustusta sekä pimeäretki lähimetsään ovat syksyn
upeita hetkiä yhdessä koettaviksi.
Aikuisille omina juttuina ryhmäliikuntaa ja lihaskuntoharjoittelua.

Lue lisää

Naisten viikonloppu

Lokakuun hämärässä on ihana kokoontua nauttimaan hyvästä seurasta, naurusta ja ilosta. Puhumaan unesta ja sen vaikutuksesta terveyteen ja vireyteen. Puhutaan myöskin rentoutumisen ja rauhoittumisen tekniikoista.
Puhutaan paljon muutakin mukavaa ja kiinnostavaa, lisäksi taiteillaan, pulistaan, uidaan, saunotaan ja lauletaan – siis nautitaan rennosta viikonlopusta!

Lue lisää

Ilorannan perinteiset pikkujoulut

Jouluinen piha kauniisti valaistuna ottaa vieraat vastaan ja johdattaa tunnelmalliseen tupaan. Mausteinen, höyryävä glögi, herkullinen ruoka, ohjelma ja laulut sytyttävät mielet joulun ajatuksiin.
Pikkujouluja tarjolla rajoitetusti aikavälillä 18.11.-18.12. Varaa nyt oma pikkujoulusi tai kysy lisää!

Lue lisää

Iloinen tontturetki

Alkutalven hämärässä Ilorannan lyhdyin ja kynttilöin valaistu piha kutsuu Tonttuseikkailulle: Satumetsästä Metsälaavulle ja Riihelle, jossa joulupukki puuhastelee lahjapajassaan. Jouluglögi ja tikkupulla maistuvat lähimetsän laavulla. Nuotion ääressä kuunnellaan metsän ääniä ja lauletaan yhdessä tuttuja tonttujen lauluja. Ilorannan pihapiiri on valaistu kauniisti ja rantaan johtaa lyhtykuja. Iloisella tonttuseikkailulla vaellamme tonttujen jäljillä satumetsästä metsälaavulle ja Riihelle, jossa saatamme tavata ehkä joulupukinkin omassa lahjapajassaan.

Lue lisää

Hiljaisuuden retriitti

Mindfulness pioneeri Leena Pennanen ohjaa jo perinteeksi muodostuneen kolmipäiväisen, mindfulness Hiljaisuuden retriitin Ilorannassa, Hauholla.

Lue lisää

Jouluinen tonttuseikkailu

Tonttuseikkailulla vaellamme lyhtyjen kanssa tonttujen jäljillä Ilorannan maisemissa lintutornilta metsälaavulle kukin omassa tahdissaan. Viikonloppuna seikkaillaan tonttujen kanssa, nautitaan hyvästä ruoasta, leivotaan pipareita ja lauletaan joululauluja sekä valmistetaan joulukransseja.
Ulkotulilla paistetut lätyt, jouluruoka, saunominen ja leppoisa yhdessäolo ovat tärkeä osa tonttuilua.
Sunnuntaina voi sitten suunnistaa kohti kotia vastaleivottu leipä kainalossa.

Lue lisää

Ilorannan joulu

Ilorannan joulu on lämminhenkinen juhla kauniissa maalaismaisemassa mukavassa seurassa tai omassa rauhassa. Pipareita, glögiä, joululauluja, joulun herkkuja ja ulkoilua perinteikkäässä maalaistalossa. Majoitus mökeissä, punaisessa pihatalossa tai päärakennuksessa joko yläkerrassa tai Omenatarha-hotellisiivessä.

Lue lisää

Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Klassikoksi muodostunut aikuisten oma viikonloppu! Talviklassikko on aikaisempina vuosina tehnyt tehtävänsä. Mukava talvinen viikonloppu on täynnä naurua ja ulkoliikuntaa. Kannattaa tulla mukaan!

Lue lisää

Back to Top