Tapahtumat

Ajankohtaista: AjankohtaistaLue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Lue lisää

Talviviikonloppu

Nyt kannattaa tulla nauttimaan mahtavista ulkoilukeleistä! Nyt on sekä ladut, että jää niin hienossa kunnossa!
Lunta on tosi hyvin ja latuja on ajettuina reilut parikymmentä kilometriä. Pelikentällä on hyvä jää ja retkiluistelua varten on tehty 700 metrin rata sekä toinen reilun kilometrin mittainen. Lisäksi voi potkukelkkailla, pelata tossulätkää tai saunoa ja käydä vaikka avannossa. Myös savusauna lämpeää viikonlopun aikana. Kuntosali on viikonlopun aikana käytettävissä vapaasti. Toki viikonlopuksi voi tulla myös vain rentoutumaan, lataamaan akkuja tai lueskelemaan
Samaan aikaan on lentoleiri, joten viikonlopun aikana pääsee myös ihailemaan lentokoneita.

Lue lisää

Sydänystävällinen senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Lue lisää

Naisten viikonloppu

Hämäläinen, upea maaseutu kutsuu Sinua rentoutumaan ja
nauttimaan mukavasta viikonlopusta. Ohjelmassa on mielenkiin-
toisia luentoja, maukasta lähiruokaa, monipuolista, ohjattua
ulkoilua ja liikuntaa, uimista ja saunomista, hemmotteluhoitoja
sekä leppoisaa yhdessäoloa!

Lue lisää

Back to Top