Tapahtumat

Ajankohtaista: Ilorannan talvi ja kevät

Kevät tulee kohisten, tänään 23.4. lähti Iso-Roineesta jäät ja oikein mukavan lämmintä säätä lupaa jopa yli vapun. Äitienpäivää voi tulla juhlistamaan jo lauantaina 11. päivä ja kruunata viikonloppu äitienpäinälounaalla sunnuntaina. Varsinainen äitienpäivälounas su 12.5. klo 12 alkaen. Varaa oma paikkasi ajoissa! Toukokuun aikana voi muutenkin monella viikolla tulla vain lataamaan akkuja tai vaikka tekemään etätöitä, kirjoittamaan kirjaa tms.

Lue lisää

Kesän kynnyksellä senioriviikko

Ilorannan senioritoiminnan tarkoituksena on edistää jo ikääntyneiden ihmisten hyvinvointia, elämänlaatua, terveyttä ja toimintakykyä. Senioriviikoilla tarjoamme senioreille tasokasta asumista täysihoitolassa, joka sijaitsee hämäläisellä maaseudulla puhtaan luonnon, kirkasvetisen järven ja lähimetsän kainalossa. Maukas lähiruoka, mukava yhdessäolo ja omalle kunnolle sopiva liikunta antavat oivan sisällön yhteisölliselle ja sosiaaliselle senioriviikolle.
Liikunnallisten ohjelmien lisäksi on tarjolla myös paljon muuta ohjelmaa vuodenaikojen mukaan, mm. yhteisiä lauluiltoja, nuotiolettuja, ruisleivän tai karjalanpiirakoiden leipomista, teatterityöpajoja sekä hemmotteluhoitoja.
Senioriviikolla ohjataan liikuntaa, joka tukee ikääntyneen ihmisen liikkumista ja toimintakykyä myös arkielämässä.
Hyvin varusteltu kuntosali ja ryhmäliikuntatila palvelevat senioreiden liikkumista ympäri vuoden.

Lue lisää

Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen liikuntaloma

Viikolla on päivittäin tennisopetusta lapsille ja aikuisille sekä paljon ohjattua liikuntaa, pelejä ja leikkejä lapsille. Ohjattua toimintaa on aamusta iltaan, joten mummu ja vaari ehtivät nukkumaan omat päiväunensa ihan rauhassa.

Lue lisää

Teatroteekki – Teatterileiri!

Teatterileirin ohjelmassa on teatterileikkejä ja -pelejä, improvisaatiota ja näyttämöharjoituksia. Viikon aikana tehdään omat pienet esitykset. Ohjelmassa on myös sirkusvälineakrobatiaa.

Lue lisää

Back to Top