Tapahtumat

Ajankohtaista: Ajankohtaista

Suomen matkailuorganisaatioiden yhdistys SUOMA ry on valinnut 12 ihanaa paikkaa Suomessa, Iloranta sijalla 5.! Olemme kovin otettuja valinnasta. Viikonloppujen osalta syksy kuluu erilaisten ryhmien ja heidän omien tapahtumien parissa. Leena Pennasen Mindfulness retriitti tulossa 7.9.12. ja Tontturetki-viikonloppu 15.-16.12. Kaikille lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää

Wellness Weekend - TÄYNNÄ!

Päästä irti arjen kiireestä ja tule viettämään rentouttavaa viikonloppua Ilorantaan
joogan ja hyvän ruuan merkeissä. Jooga on koko kehoa ja mieltä kohentavaa
itsehoitoa ja Ayurveda iki-aikaista tietoa terveydestä. Saara herättelee jokaisen
osallistujan kuuntelemaan itseään ja löytämään uusia tapoja virkeään ja
valovoimaiseen arkeen. Me Ilorantalaiset taiomme erinomaista lähituottajien
puhdasta kasvisruokaa parhaalla mahdollisella tavalla ja pidämme huolen, että
pääset rentoutumaan täydellisesti viikonlopun aikana.
Tutustu Saaraan http://www.exhale.fi

Lue lisää

Ilorannan perinteiset pikkujoulut!

Jouluinen piha kauniisti valaistuna ottaa vieraat vastaan ja johdattaa tunnelmalliseen tupaan. Mausteinen, höyryävä glögi, herkullinen ruoka, ohjelma ja laulut sytyttävät mielet joulun ajatuksiin.
Pikkujouluja tarjolla rajoitetusti aikavälillä 19.11.-16.12. Varaa nyt oma pikkujoulusi tai kysy lisää!

Lue lisää

Yleinen joululounas

Lämpimästi tervetuloa maukkaalle joululounaalle Ilorantaan!

Lue lisää

Hiljaisuuden retriitti

Mindfulness pioneeri Leena Pennanen ohjaa jo perinteeksi muodostuneen kolmipäiväisen, mindfulness Hiljaisuuden retriitin Ilorannassa, Hauholla.

Lue lisää

Jouluinen tonttuseikkailu - TÄYNNÄ!

Tonttuseikkailulla vaellamme lyhtyjen kanssa Metsätontun metsälaavulle ja Riihi-tontun verstaaseen, Piparitontun, Rallatustontun ja Tanssitontun jäljillä metsän-hämystä riihen kautta Rantamäelle. Saatetaanpa nähdä Ujotonttu vilahtelemassa jossakin hämärissä, ehkä unelias Unitonttukin löytyy.

Lue lisää

Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Viikonloppuna sopivassa suhteessa talvisia ulkoaktiviteetteja, mukavaa yhdessäoloa, liikuntaa, saunomista&uimista, maukasta ruokaa sekä illanviettoa. Talviklassikko on Naisten ja Miesten viikonloppujen parhaista paloista koottu talvinen viikonloppu. Ohjelmassa on ulkoilua ja leikkimielistä kisailua, mm. talviolympialaiset, curlingia, lumikenkäilyä, potkukelkkailua ja mäenlaskua sekä säiden salliessa hiihtoa, luistelua ja retkiluistelua. Niiden lisäksi ohjelmassa on myös ryhmäliikuntaa, lautapeliturnaus, afterski, savusauna ja avanto sekä herkullisia aterioita ja hauskaa seuraa. Tule yksin tai yhdessä, seuraa ja tekemistä riittää jokaiselle.
Talvella ollaan toki jonkin verran sään armoilla, mutta sen ei Ilorannassa anneta haitata, tekemistä riittää joka tapauksessa.

Lue lisää

LadyForest Talvisaapas 2019

LadyForest – naismetsänomistajat verkosto kutsuu Sinut mukaan Ilorantaan viettämään viikonloppua metsäasioiden ja hyvinvoinnin äärelle.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Lue lisää

Back to Top