Tapahtumat

Ajankohtaista: Ajankohtaista

NYT TARJOUKSENA ALKUTALVEN KOKOUKSET! Kahden päivän, yhden yön koulutus hintaan 150 €/hlö/2hh majoitus Omenatarhassa ja päärakennuksen yläkerrassa. • Koulutustila välineineen, pienryhmätyötiloja tarvittaessa • 2 x lounas ja 1 x illallinen • 2 x iltapäiväkahvit, 1 x aamiainen ja 1 x iltapala Minimi henkilömäärä tälle tarjoukselle on 15 hlöä. Tarjous voimassa 9. helmikuuta asti! Varaa oma kokouksesi NYT! Avoin joululounas lauantaina 16.12.

Lue lisää

Ilorannan joulu -TÄYNNÄ!

Ilorannan joulu on lämminhenkinen juhla kauniissa maalaismaisemassa mukavassa seurassa tai omassa rauhassa. Pipareita, glögiä, joululauluja, joulun herkkuja ja ulkoilua perinteikkäässä maalaistalossa. Majoitus mökeissä, punaisessa pihatalossa tai päärakennuksessa joko yläkerrassa tai Omenatarha-hotellisiivessä.

Lue lisää

Talviklassikko - aikuisten oma viikonloppu!

Viikonloppuna sopivassa suhteessa talvisia ulkoaktiviteetteja, mukavaa yhdessäoloa, liikuntaa, saunomista&uimista, maukasta ruokaa sekä illanviettoa. Talviklassikko on Naisten ja Miesten viikonloppujen parhaista paloista koottu talvinen viikonloppu. Ohjelmassa on ulkoilua ja leikkimielistä kisailua, mm. talviolympialaiset, curlingia, lumikenkäilyä, potkukelkkailua ja mäenlaskua sekä säiden salliessa hiihtoa, luistelua ja retkiluistelua. Niiden lisäksi ohjelmassa on myös ryhmäliikuntaa, lautapeliturnaus, afterski, savusauna ja avanto sekä herkullisia aterioita ja hauskaa seuraa. Tule yksin tai yhdessä, seuraa ja tekemistä riittää jokaiselle.
Talvella ollaan toki jonkin verran sään armoilla, mutta sen ei Ilorannassa anneta haitata, tekemistä riittää joka tapauksessa.

Lue lisää

Ilorannan hiihtoloma

Hiihtolomalla nautitaan ulkoleikeistä, mäenlaskusta, talven riemuista, ulkoilusta ja tänä vuonna erityisesti vaelluksista sekä retkistä!
Useana päivänä on ohjelmassa yhteinen vaellusretki metsässä, pelloilla tai jäällä, riippuen säästä ja jää/lumitilanteesta. Retkille lähdetään potkukelkoilla, kävellen, suksilla, luistimilla tai lumikengillä. Lasten seikkailuretkillä kuljetaan kävellen tai lumikengillä lähimetsän kallioille ja nautitaan eväitä nuotiolla.
Iltapäivän nuotiokahvien jälkeen pääseekin jo saunaan. Saunomisen lomassa voi pyöriä lumihangessa tai pulahtaa avantoon. Ja savusaunan löylyistä nautitaan myös hiihtolomalla. Runsas päivällinen ja leppoisat iltapelit kruunaavat päivän.

Lue lisää

Sydänystävällinen senioriviikko

Ilorannan senioriviikolla voit nukkua mukavasti Ilorannan Omenatarhassa, nauttia leppoisasta yhdessäolosta, ammattitaitoisesti ohjatusta
liikunnasta sisällä ja ulkona, yhteislauluista sekä hyvästä ruoasta.

Lue lisää

Back to Top