Tapahtumat

Ajankohtaista: Suomi100 - Iloranta100!

NYT TARJOUKSENA! Kokouspaketin ostajalle kaupan päälle rapuretki Ilorannan lautalla tai opastettu metsäretki nuotiokahveineen ja tikkupullan paistoineen. Mahdolliset ajankohdat: viikolla 43!

Lue lisää

Syyslomanen - koko perhe lomalla 18.-22.10.17

Tule mukaan syyslomalle Ilorantaan! Oman keppihevosen valmistus ja siihen perään laukkakisat hevosten kesken, tuulastusta ja ravustusta sekä pimeäretki lähimetsään ovat syksyn upeita hetkiä yhdessä koettaviksi. Syyslomasella on ohjelmaa, niin aikuisille, lapsille kuin koko perheelle yhdessä. Lapsille ohjelmistossa on mm. linnunpöntön ja voiveitsen valmistusta, omia leikkejä ja pelejä sekä oma metsäretki lähimetsään. Aikuisille omina juttuina ryhmäliikuntaa ja lihaskuntoharjoittelua.

Lue lisää

Naisten viikonloppu 27.-29.10. - TÄYNNÄ!

Hämäläinen, upea maaseutu kutsuu Sinua rentoutumaan ja
nauttimaan mukavasta viikonlopusta. Ohjelmassa on mielen-
kiintoisia luentoja, maukasta lähiruokaa, monipuolista,
ohjattua ulkoilua ja liikuntaa, uimista ja saunomista,
hemmotteluhoitoja sekä leppoisaa yhdessäoloa!

Lue lisää

Ilorannan perinteiset pikkujoulut!

ILORANNAN PIKKUJOULUT...

Jouluinen piha kauniisti valaistuna ottaa vieraat vastaan ja johdattaa tunnelmalliseen tupaan. Mausteinen, höyryävä glögi, herkullinen ruoka, ohjelma ja laulut sytyttävät mielet joulun ajatuksiin.
Pikkujouluja tarjolla rajoitetusti aikavälillä 20.11.-16.12. Varaa nyt oma pikkujoulusi tai kysy lisää!

Lue lisää

Hiljaisuuden retriitti

Mindfulness pioneeri Leena Pennanen ohjaa jo perinteeksi muodostuneen kolmipäiväisen, mindfulness Hiljaisuuden retriitin Ilorannassa, Hauholla.

Lue lisää

Jouluinen tonttuseikkailu

Tonttuseikkailulla vaellamme lyhtyjen kanssa Metsätontun metsälaavulle ja Riihi-tontun verstaaseen, Piparitontun, Rallatustontun ja Tanssitontun jäljillä metsän-hämystä riihen kautta Rantamäelle. Saatetaanpa nähdä Ujotonttu vilahtelemassa jossakin hämärissä, ehkä unelias Unitonttukin löytyy. Tonttuseikkailu on osa Suomi100-Iloranta100-tapahtumaa.

Lue lisää

Ilorannan joulu

Ilorannan joulu on lämminhenkinen juhla kauniissa maalaismaisemassa mukavassa seurassa tai omassa rauhassa. Pipareita, glögiä, joululauluja, joulun herkkuja ja ulkoilua perinteikkäässä maalaistalossa. Majoitus mökeissä, punaisessa pihatalossa tai päärakennuksessa joko yläkerrassa tai Omenatarha-hotellisiivessä.

Lue lisää

Back to Top