Talviviikonloppu

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan Ilorannan luonnosta, hakemaan voimaa metsästä, ulkoilusta tai potkukelkkaretkiltä! Maalaismaisema hivelee silmiä, maukkaat ruuat sekä omaehtoinen liikunta hiljaisessa luonnossa - mukava irtiotto arjesta talven keskellä.

Irtiotto arjesta - tule pakoon melua, hälinää ja stressiä!

Lumi on maassa ja järvikin jo jäätynyt niin, että ensimmäiset pelit pelattiin jouluna. Viikonloppuna voi lisäksi potkukelkkailla, reippailla luonnossa tai saunoa ja käydä vaikka avannossa. Myös savusauna lämpeää viikonlopun aikana. Kuntosali on viikonlopun aikana käytettävissä vapaasti. Toki viikonlopuksi voi tulla myös vain rentoutumaan, lataamaan akkuja tai lueskelemaan. Voit tuntea rauhan ja hiljaisuuden koskettavan vaikutuksen.
Jos kuntoiluinto sattuisi yllättämään, voit viettää hetken omaan tahtiisi kuntosalilla tai lähteä itseksesi rauhalliselle hiihtolenkille, ei kiirettä, ei suorittamista, ei "perässähiihtäjiä". Tarjoamme kodikkaan majoituksen ja nautinnolliset ateriat ystävällisessä täysihoidossa.

Metsäkylpyjä myös talvisin

Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat tutkitusti hyviä monella tavoin. Ennen kaikkea tunnetaan luonnon rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus. Luonnolla on myönteisiä vaikutuksia myös sydämen sykkeeseen ja verenpaineeseen jo muutamien luonnossa vietettyjen minuuttien aikana. Metsän parantava vaikutus on ihmeellinen!

Voimametsä – ilon voimien lähteillä

Ilorannan lähimetsässä on myöskin hiljaisuuden metsä, ”voimametsä”, jossa voi nauttia luonnon parantavasta vaikutuksesta. Siellä voit 'kylpeä' metsän syleilyssä. Luonnon kauneuden kohtaaminen antaa uusia voimavaroja jaksamiseen ja eheytymiseen.
Metsän parantava voima on parhaimmillaan, kun voi istahtaa kaikessa rauhassa mättäälle, katsella korkeuksiin, ihmetellä naavaisia kuusenoksia, ihailla sammaleisten kivien kauneutta, kuunnella luonnon ääniä ja tuntea puun lämpö tai havunoksan hively poskea vasten. Mäyränkallion rinteessä eläinten pienet polut kertovat paikallisista asukeista. Jäkäläiset kivet etelärinteellä uhkuvat lämmintä voimaa ja hienoa harmaata sinfoniaa. Jylhä kivikko kuusten suojassa muistuttaa jääkaudesta – ajasta ikuisuuden takaa.

Laskettelemaan Sappeeseen!

Viikonlopun aikana on mahdollista piipahtaa Sappeessa laskettelemassa tai lautailemassa. Sappeen hiihtokeskus on vuoden hiihtokeskukseksikin valittu, hyvä keskus 30 minuutin ajomatkan päässä Ilorannasta.

Hinnat ja varaukset

Viikonlopun hinta perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen vain 155 €/hlö. Majoitus mökeissä tai punaisen talon huoneissa.

Varaa nyt oma viikonloppusi!

Tai suoraan Samulta: Samu Lescelius: Puh. 040-5131139 ja samu@iloranta.fi

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista Ilorannassa!

Back to Top